Monday, 17 June 2013

STROLLER

Antara perkara yang Azizi tidak suka sekarang ialah menaiki stroller. Ini gambar kita di The Garden.

Stroller Azizi tu jenama BUGABOO bee. Comel kan design dia. DD pilih sebab comel dan unik walaupun roda dia tidak boleh lalu excallator dan setiap kali kalai bawak stroller ni kenalah lalu lift. Kekurangan yang DD dan MM rasa untuk safety Azizi jugak.  


Tidak mahu duduk dalam stroller sebaliknya nak suruh DD dokong...penat tau asyik kena dokong Azizi jek.

1 comment:

Huszaini Haron said...

hoi landak! tak sangka kawan aku nih ada blog! hahaha hang ingat aku lagi dak?!!